Fidži


Informace

Držitelé cestovní dokladů České republiky nemusí žádat o vstupní vízum před příletem na Fiji, ale na místě po příletu obdrží tzv. návštěvnické vízum. Podmínkou je mít cestovní doklad platný ještě nejméně tři měsíce po plánovaném opuštění Fiji, zpáteční nebo pokračující letenku z Fiji a dostatek finančních prostředků na pobyt na Fiji.
Toto vízum se uděluje s platností až 4 měsíců od příletu. Prodloužení víza až na 6 měsíců pobytu je možné na místě.

Pokud byste sem přijížděli z míst, která jsou Světovou zdravotnickou organizací označena jako místa s možnou nákazou žluté zimnice nebo cholery, může po vás být požadováno očkování (nejlépe zaevidované v mezinárodním očkovacím průkazu).

Potřebujete vízum?

Víza do této země naše kancelář nevyřizuje, nebo nejsou pro občany ČR potřeba.