Dominikánská republika


Informace

Vízum: NE (turistické do 90 dní pobytu)

Čeští občané nepotřebují ke vstupu na dobu kratší než 90 dnů víza. Je však nutné zakoupit si turistickou kartu v hodnotě 10 USD, která je platná po dobu tří měsíců. Tuto kartu si pečlivě uschovejte, musí se odevzdat při odjezdu. Kde kartu zakoupíte? Na každém velvyslanectví či konzulátu Dominikánské republiky, nebo přímo na letišti při vstupu do země. S sebou samozřejmě nezapomeňte platný cestovní pas. Budete ho potřebovat jak při přestupu na některém evropském letišti, tak při vstupu do Dominikánské republiky.
Při vstupu do země je nutno sdělit imigračnímu úředníkovi účel a předpokládané trvání doby pobytu.

Při odjezdu se platí odletová daň ve výši 10 USD (s výjimkou dětí do dvou let věku).

Velvyslanectví Dominikánské republiky v Berlíně
Dessauer Strasse 28-29
10963, Berlin
tel: 004930-2575 7760
fax: 004930-2575 7761
e-mail: embajadomal@t-online.de
Provozní hodiny úřadu 10.00 - 14.00 /Po-Pá/


Potřebujete vízum?

Víza do této země naše kancelář nevyřizuje, nebo nejsou pro občany ČR potřeba.