Barma / Myanmar


Informace

Vízum: ANO


Dokumenty potřebné k vyřízení víza:

cestovní pas platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu z Myanmaru
dvakrát vyplněný formulář (v angličtině)
vyplněný cestovní dotazník
3 x fotografie pasového formátu

Délka pobytu:
28 dnů

Délka platnosti víza:
3 měsíce od dne vydání

Doba vyřízení:
cca 3 týdny

Potřebujete vízum?

Chcete se vyhnout starostem s vyřizováním Víz?
Vízum pro Vás za poplatek vyřídíme.

>> Objednávka Víz, vízum Barma / Myanmar <<