Thajsko


Informace

Vízum: ANO

Dokumenty potřebné k vyřízení víza:

- cestovní pas s platností min. 6 měsíců od data odletu z Thajska
- 1x vyplněný formulář
- 1x foto pasového formátu
- 1x rezervace letenky nebo kopie vystavene letenky
- při žádosti o 2 vstupy navíc výpis z bankovního účtu se zůstatkem 30.000 Kč

Platnost: max. 3 měsíce od vystavení, pobyt max. 30 dní - lze na místě prodloužit
Doba vyřízení: 3 pracovní dny
Poplatek ambasádě: 700,- Kč za každý vstup

Ke vstupu na území Thajska je vyžadován cestovní pas platný minimálně šest měsíců po vstupu na území Thajska. V žádném případě proto není možno získat thajské vízum do cestovního pasu typu "blesk". Řadě českých turistů již byl z tohoto důvodu odmítnut vstup do země.

K povolení vstupu na thajské území se vyžaduje očkovací průkaz pouze od osob přijíždějících z oblastí charakterizovaných výskytem infekčních nemocí, jako např. žlutá zimnice.


Velvyslanectví Thajského království
Romaina Rollanda 481
160 00 Praha
tel. +420 220 571 435
e-mail: thaiemb@volny.cz


--------------------------------------------------------------------------------


Důležité adresy

Immigration Department - Imigrační úřad (Nespecifikováno)
Adresa: Soi Suan Plu , Bangkok Kontakt: Tel.: 0-2287-3101-10 Fax: 0-2287-1310, 0-2287-1516
www.immigration.go.th


Potřebujete vízum?

Chcete se vyhnout starostem s vyřizováním Víz?
Vízum pro Vás za poplatek vyřídíme.

>> Objednávka Víz, vízum Thajsko <<