Dovolená Brazílie


banner

Před cestou
Víza
Očkování a nemoci
Celní předpisy
Co koupit na cestu
Okolní země
Kdy jet
Zajímavé akce
Počasí a podnebí
Turistické lokality
Historické lokality
Přírodní lokality
Sportovní lokality
Pobytová střediska
Na co dát pozor
Nemoci, zvířata
Dopravní předpisy
Společenská etiketa
Jídlo a pití
Osobní bezpečnost
Praktické info
Česká ambasáda
Nemocnice, pojištění
Směnárny a banky
Telefony
Int. kavárny
Místní doprava
Kde jíst a pít
Obchody a tržiště
Elektřina, zásuvky
Spropitné
Policie
Společenská etiketa
Kde se tam můžu ubytovat?
Info o možnostech ubytování
Ceny a ubytování
Hotely
Slovníček výrazů
Zajímavosti
Zeměpis
Oblasti
Geografie
Podnebí
Přírodní podmínky
O lidech
O lidech obecně
Náboženství
Národnosti
Další zajímavosti
Sociální uspořádání
Historie
Historie - Kultura
Historie - Politika
Kuchyně
Všeobecné informace
Co nejíst a nepít
Recepty
Hospodářství
Všeobecné info
Průmysl
Zemědělství
Přírodopis
Podnebí
Zvířata
Rostliny
Přírodní podmínky






  Brazílie - navigace  
zájezdy Brazílie Hotely a ubytování Brazílie
Luxusní zájezdy Brazílie Informace Brazílie
Last minute Brazílie Fotogalerie Brazílie
Víza Brazílie Recenze hotelů Brazílie
Mapy a průvodce Brazílie Diskuze Brazílie
Okružní plavby Brazílie  


Naše tipy zájezdů - Brazílie
Tváře Jižní Ameriky: Chile a Brazílie
Země: Brazílie, Chile
Strava: Se snídaní, Dle programu
Doprava: pravidelná letecká linka
Cena od: 82590,-

Brazílie

 --> Chcete se o zemi něco dozvědět? --> Kuchyně

Všeobecné informaceCo tam nesmím jíst a pít-->ReceptyCeny jídel
Vytisknout tuto stránku
Rychlé hledání     v této zemi celý web  

Informace

RYBÍ RAGÚ

1 kg filetů libovolné ryby s bílým masem
200 g krevet
3 plechovky rajčat
3 cibule nakrájené nadrobno
2 rozdrcené stroužky česneku
3 lžíce čerstvé petrželky
1 feferonka nakrájená nadrobno
3 lžíce limetkové šťávy
3 lžíce olivového oleje
1 červená a 1 zelená paprika, nakrájené na kostičky
1/2 hrnku vody
sůl a pepř

Rybu nakrájíme na kostičky a dáme s krevetami do větší misky. Mezitím si v mixéru smícháme česnek, rajčata, petrželku, cibuli, limetkovou šťávu, olej a sůl s pepřem a rozmixujeme najemno. Vzniklou směs nalijeme na rybí maso a necháme 60 minut uležet. Rybu přeneseme na pánev, přilijeme vodu, přidáme nakrájené papriky a přivedeme k varu. Příkon snížíme na minimum, přikryjeme pokličkou a dusíme dalších 10 minut.

BRAZILSKÉ KREVETY

40 uvařených krevet
3 feferonky, nakrájené nadrobno
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce oleje
2 avokáda
1 lžička cukru krystal
1 lžíce čerstvě nasekané petrželky
kousky citrónu na ozdobu
špejle
sůl a pepř

Ve velké míse smícháme feferonky, petrželku, citrónovou šťávu, olej, cukr, sůl a pepř a dobře promícháme. Přidáme krevety a znovu dobře promícháme. Avokádo rozkrojíme na polovinu, vyndáme pecku, oloupeme a nakrájíme asi na 3 cm kousky. Nakrájené avokádo opatrně smícháme s připravenou směsí. Na špejle napícháme krevety a kousky avokáda a podáváme s kousky citrónu.

DOBROU CHUŤ!!!


© 2004 Sopka.cz | Kopírování obsahu pouze se souhlasem Sopka.cz

Vyhledávání:


Chcete vědět o všem, co se děje na Sopce, první?
email  
heslo  
zapamatovat heslo

Nová registrace
Zapomněl jsem heslo
Chci změnit nastavení
Chci zrušit účet

Odkazy




AZ elektro



Partnerské weby
CK Marco Polo - exotická dovolená snů | pobytové i poznávací zájezdy | zájezdy na míru | dovolená u moře Kvalitní zahradní nábytek www.africke-expedice.cz www.calabria.cz